Bij aanvang van de eerste behandeling wordt uw gewicht, vet-, vocht- en spiermassa bepaald en wordt uw lichaamsomvang op verschillende plaatsen gemeten. Via de metingen wordt berekend op welke plaatsen en hoeveel centimeter u kunt afslanken. Aan de hand van uw wensen, leeftijd en conditie wordt er een persoonlijk bewegingsprogramma opgesteld. De oefeningen zijn geheel individueel en worden afgestemd op de lichamelijke conditie, gezondheid en leeftijd.

Na een aantal behandelingen wordt u opnieuw gewogen en gemeten om de vooruitgang goed te blijven volgen. De beste resultaten worden behaald wanneer u twee keer per week het programma uitvoert. Wanneer u tevreden bent met het behalen van uw doel dan is eenmaal per week voldoende om het gewicht en conditie op peil te houden. Het programma doorloopt u altijd onder mijn persoonlijke begeleiding.

Dit alles bij elkaar is beslist een succesformule, zeker ook omdat afvallen onder begeleiding meer resultaat oplevert dan zonder.
Vele klanten zijn al jaren enthousiast over deze methode en onderhouden hun verkregen mooie figuur én goede conditie door dit te blijven volgen en om het voldane gevoel na weer een intensieve training.

La Figura werkt altijd op afspraak.