MG_7751

De Thermo Fysische Methode (kortweg TFM) is al 35 jaar lang de meest doeltreffende methode om op een gezonde en natuurlijke wijze af te slanken.

Er wordt gebruik gemaakt van een warmtecabine die wordt verwarmd tot 32˚ C. Hierin doet u liggend een voor u aangepast bewegingsprogramma onder toezicht.  De oefeningen worden bij elke behandeling opgevoerd totdat het programma na een aantal weken is afgerond. Daarna volgt u een ander programma om weer aan andere spiergroepen te werken. Het bewegingsprogramma wordt uitgevoerd met behulp van verstelbare hand- en voetlussen met contragewichten, dit versterkt uw spieren aanzienlijk en daardoor zal het vetpercentage gaan afnemen.
De liggende positie heeft als groot voordeel dat rug en gewrichten worden ontlast. De oefeningen zijn geheel individueel en worden afgestemd op de lichamelijke conditie, eventuele lichamelijke klachten en waar een figuurcorrectie gewenst is.

Door de intensieve oefeningen worden de spieren versterkt en na al een aantal behandelingen zult u ervaren dat de spierkracht en conditie enorm is toegenomen én dat er op diverse plaatsen op het lichaam centimeters zijn afgenomen. Door de grote lichaamsinspanning en de warmte krijgt de doorbloeding in het lichaam een extra stimulans. Bij een optimale bloedcirculatie worden de vetreserves en het overtollige vocht op een natuurlijke wijze afgebroken.

Een training heeft een tijdsduur van ca. 30 minuten, bij het volgen van meerdere kuren zal het afslankende effect en de conditie en spierkracht steeds meer gaan toenemen. Het is aan te raden de trainingen 2 keer per week te doen, na het behalen van het gewenste resultaat is 1 keer per week voldoende. Door het blijven volgen van deze methode zal uw figuur en conditie op peil blijven.

La Figura beschikt over 4 ruime warmtecabines.