Een massage is bevorderlijk voor de gezondheid en niet alleen een luxe verwen moment.

ONTSPANNINGSMASSAGE

Deze vorm van massage stimuleert de bloedtoevoer en lymfedrainage van de huid waardoor de afvalstoffen beter worden afgevoerd. Bij lichamelijke ongemakken, denk aan bv. rugpijn kan het een hoop verlichting geven. Ook herstelt het de spieren na een inspanning, zoals na het sporten.
Het is daarbij tevens een vorm van massage om eens even helemaal tot rust te komen.

ANTI-CELLULITE CUPPINGMASSAGE

Cellulite of ook wel sinaasappelhuid is het gevolg van ophoping van vet, afvalstoffen en vocht in het bindweefsel van huid en onderhuid. Er ontstaat een verstoring in de doorbloeding en afvoer van het lymfesysteem. De huid vertoont dan putjes en bultjes en kunnen zelfs pijnlijk zijn, zeker als deze lange tijd aanwezig zijn en verhard raken.
De Anti-Cellulite Cuppingmassage met speciaal daarvoor bestemde cups helpt de doorbloeding te stimuleren, bij een kuur van 5 weken (2x per week) zal de cellulite minder worden en de huid er weer strakker en gezonder uitzien en zal er ook een cm-afname plaatsvinden.

HOT STONE MASSAGE

Een Hot Stone Massage is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme basaltstenen,  de warmte en de druk dringt  diep door in de spieren. Basalt is een ijzerhoudend, vulkanisch gesteente die de warmte goed vasthouden.
De hot stones worden op het lichaam geplaatst, waarna de massage plaatsvindt met de stenen en warme olie. Deze vorm van massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam weer in balans.

Er zijn meerdere variaties naar wens op de massages mogelijk.
De massages vinden plaats buiten de openingstijden en uiteraard op afspraak.